Over NRG2all Visie en doel

Visie

Bij NRG2all werken we vanuit het principe van de 3 B´s. Door deze principes bij ieder project actief na te leven, geloven wij dat we op een duurzame en participatieve manier zonneparken kunnen ontwikkelen, waarbij er rekening gehouden wordt met de natuur, de grondeigenaar en de omgeving. De bij, de boer en de buur.

3 B's principe

image-4-1639132588.png

Bij:

  • Het creëren van ecologische meerwaarde
  • Het in stand houden van of versterken van biodiversiteit op en rond het zonnepark
  • Een goede locatie keuze en vormgeving, die meerwaarde biedt aan de natuur ter plekke

image-4-1639132636.png

Boer:

  • Zorgen dat het oorspronkelijke grondgebruik desgewenst mogelijk blijft na de levensduur van het zonnepark
  • Het onderzoeken van de mogelijkheden voor meervoudig grondgebruik
  • Het behouden van het historische karakter van de grond en landschap

image-4-1639132658.png

Buur:

Doel

Wij willen de energietransitie daadwerkelijk mogelijk maken. Zonne-energie speelt daar een belangrijke rol in. Om succesvol zonneparken te ontwikkelen en te realiseren is samenwerken en oog hebben voor de omgeving heel belangrijk.

Wij weten hoe we de juiste partners moeten kiezen en partijen kunnen verbinden. Met onze jarenlange ervaring in de industrie, de financiële daadkracht van onze aandeelhouder Omnes Capital en samenwerkingen met de beste partners, maken wij van een kansrijk idee een operationeel project. Het is onze passie om efficiënt, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaande projecten te realiseren.

Wij investeren veel tijd in het kiezen van onze partners, zoals landeigenaren, consultants en bouwers. En we werken nauw samen met de netwerkbeheerders en lokale bevolking om tot een gebalanceerd resultaat te kunnen komen.

Naast het realiseren van zonneparken, proberen wij ook op andere manieren bij te dragen aan de energietransitie. Wij doen dit door direct stroom te leveren aan eindconsumenten of stroom te leveren voor de toekomstige waterstof productie. Wij investeren tijd en geld samen met technologische partners om zo efficiënt mogelijk een bijdrage te leveren aan een schonere toekomst met minder CO2 uitstoot.


Visie en doel

Meer over:

Informatie voor:

Heeft u vragen en /of opmerkingen?