Over NRG2all Financiële zekerheid

Omnes Capital

Voor NRG2all is het belangrijk om de zonneparken die zij ontwikkelt de gehele levensduur in eigendom te kunnen houden. Op deze manier kan de kwaliteit van het zonnepark namelijk gemonitord worden en is er zicht op het naleven van gemaakte afspraken. 

Het ontwikkelen van een zonnepark is echter een kostbare aangelegenheid waar aanzienlijke investeringen voor nodig zijn. Binnen NRG2all wordt de financiële zekerheid die hiervoor nodig is dan ook gegarandeerd door de investeringsmaatschappij Omnes Capital.

Onmes is een toonaangevend “private equity” fonds met haar hoofdkantoor in Parijs. Met een kapitaal van rond de €4 miljard, ondersteunt Omnes startups met groeikapitaal. Met haar investeringsfonds Capenergie is Omnes een voorloper in het realiseren van de energietransitie.

Het Capenergie fonds heeft een gezamenlijke inleg van ongeveer €900 miljoen en heeft, verdeeld over heel Europa, meer dan 40 actieve beleggingen in groene energie projecten. Naast haar beleggingen in projecten omtrent groene energie, heeft Omnes ook een stichting opgericht ter ondersteuning van kinderen in nood en heeft zij de code van de United Nations ondertekend voor duurzaam investeren (Principles for Responsible Investment (PRI)).

Meer informatie over Omnes Capital is te vinden op www.omnescapital.com.

Financiële zekerheid - Omnes Capital

Meer over:

Informatie voor:

Heeft u vragen en /of opmerkingen?